Artodontie

Religner este un sistem de gutiere consecutive, realizate printr- o tehnologie complexă de printare și scanare 3D

Ajutați de un scanner 3D și un soft ultra complex de ortodonție, se realizează virtual mutarea dinților. Prin intermediul gutierelor dentare personalizate fiecărui caz, se execută mutarea dinților si a arcadelor până se ajunge la rezultatul final dorit.

Ținând cont de cerințele dvs. și ale medicului dvs. se elaborează planul de tratament pe care vi-l transmitem spre validare. Orice modificare se dorește înainte de validare, se poate face fără să implice vreun cost suplimentar.

Odată validat cazul, nu se mai pot face modificări ulterioare.

1. Dinți spațiați

Dinții spațiați apar din cauza creșterii maxilarului sau mandibulei mai mult decât dimensiunea dinților, sau ca moștenire genetică.

Spațiile dintre dinți apar si din cauza lipsei dastorate extracțiilor dentare, iar dinții vecini se mută în spațiul liber, astfel creîndu-se treme sau diasteme

2. Dinți înghesuiți

Dinții înghesuiți apar atunci când oasele maxilare nu au suficient loc pentru ca toți dinții să ocupe poziția corectă.

Această înghesuire a dinților, în timp, produce depuneri excesive de placă bacteriană, care duce la formarea tartrului dentar, ca mai apoi să genereze o serie de patologii gingivale

3. Ocluzia încrucișată

Este caracterizată prin ocluzia inversă a unuia sau a mai multor dinți.

Acest tip de ocluzie blochează mandibula într-o poziție fixă, pacientul neputând efectua mișcări de lateralitate.

În timp această stare duce la probleme parodontale și disfuncții ale articulației temporo mandibulare.

4. Ocluzie deschisă

Acest tip de ocluzie este caracterizată prin imposibilitatea articulării (atingerii) în zona frontală a dinților superiori cu cei inferiori.

Acest tip de ocluzie apare cel mai frecvent datorită obiceiurilor vicioase cum ar fi suptul degetului până la vârste destul de înaintate.
În timp, aceasta duce la probleme ale articulatiei temporo mandibulare


ÎN CÂT TIMP PRIMESC GUTIERELE RELIGNER?

 

După primirea amprentelor în maxim cinci zile se va primi planul de tratament. Inițial se primește un set de PREGUTIERE, pentru a verifica acuratețea amprentelor, cât și pentru verificarea comfortului asupra pacientului.

Prețul pregutierelor va fi scăzut din prețul final al tratamentului, ele fiind gratuite în cazul acceptării tratamentului complet.

Acest set de pregutiere este util pentru înlăturarea erorilor ce pot apărea la luarea amprentelor.

Odată validate gutierele, se realizează planul de tratament ce va fi trimis pentru agreare, iar în maxim 5-7 zile se primește cutia Religner ce conține toți pașii de tratament, indicațiile de folosire , schița de amplasare a abutment-urilor lor și de realizare a RI, dacă este cazul.

Efectueaza o programare pentru un consult