Despre NetDental

Dureri dentare, dinți rupți sau ciobiți, dinți pătați, respirație nu atât de proaspătă pe cât v-o doriți?

Noi te putem ajuta! Cabinetul Net Dental se axează pe o îngrijire delicată și inovatoare pentru un zâmbet ce durează o viață. În cabineul Net Dental am creat un mediu contemporan, cald și primitor, care face ca vizita la dentist să fie plăcută și primitoare. Pacienții noștri sunt în centrul a tot ceea ce facem la cabinetul Net Dental. Ne dorim ca experiența dumneavoastră în cabinetul nostru să fie pozitivă și relaxantă, iar noi ne vom asigura că sunteți cât mai confortabil în fiecare etapă a tratamentului stomatologic. In ultimii ani stomatologia a evoluat și am vrut să fim în măsură să oferim pacienților noștri cel mai înalt nivel de îngrijire, folosind cele mai noi echipamente și tehnologii.

Vă punem la dispoziție o întreaga gamă de servicii de reabilitare dentară și cosmetice, incluzând tratamente de refacere completă a sănătății și esteticii zâmbetului, albiri dentare, fațete dentare și implanturi dentare. De asemenea, oferim tratamente de întreținere facială cu produse anti-rid și materiale de umplutură dermice pentru eliminarea liniilor faciale nedorite, precum și servicii complete de tratamente stomatologice pedriatice. Dacă sunteți în căutarea unui tratament stomatologic fără durere, de durată, de stomatologie generală sau de stomatologie cosmetică sunați-ne acum la telefon 0774.075.287 / 0330.109.855 sau puteti efectua o programare online.

Toate consultațiile inițiale sunt gratuite, cu nimic de pierdut, doar cu câștigarea unui zâmbet frumos.

Fie că nu ați efectuat un control dentar de o perioadă mai lunga de timp sau aveți o problemă de sănătate dentară ce vă deranjează bunăstarea, adresați-vă cabinetului stomatologic Net Dental și vă vom ajuta din nou pe drumul spre sănătate dentară. Așteptăm cu nerăbdare să vă urmăm bun-venit în casa stomatologiei secolului 21.

2001

Pacienti multumiti

2001

Zambete frumoase