Profil doctor

Marius Teodor

Specialitate:Stomatologie Generala
Experienta:3 ani
Departament:
Social Info

Despre mine

Cand te gandesti la un medic stomatolog, cel mai probabil o sa faci asocierea cu tipul sau tipa aia in halat alb, cu masca pe fata ce este determinat/a sa-ti provoace durere. Insa tin sa va instiintez ca nu acesta este cazul. Ma numesc Marius, sunt medic stomatolog, iar acum am sa incerc sa-mi fac o scurta prezentare.

Pentru mine stomatologia este mult mai mult decat o profesie, este o pasiune ce am identificat-o de cand eram inca pe bancile liceului (am fost norocos ca am stiut ce vreau, stiu!) iar cu cat timpul trecerea, cu atat curiozitatea mea devenea mai arzatoare pentru acest domeniu.

Dupa ce am absolvit Facultatea de Medicina ajuns sa practic meseria ca „ucenic” si ca tot omul, am fost determinat sa-mi fac o cariera in domeniul, in acest domeniu ce ajuti in mod direct persoanele cu probleme ale danturii.

Acum cu experienta in domeniul stomatologic, am inceput sa sesizez si alte aspecte placute ale meseriei, care pana ce nu am avut contact cu sute de pacienti imi era practic imposibil sa le sesizez. Am sa le impartasesc si cu voi, fiind niste detalii marunte care inseamna foarte mult pentru mine si mai ales sa intelegeti ce ma determina pe mine sa merg in fiecare zi la cabinet:

  • satisfactia pacientilor atunci cand sunt multumiti de lucrare
  • abilitatea mea de a influenta pozitiv pe termen lung sanatatea unui om
  • satisfactia ce o primesti ca medic atunci cand o persoana ce avea dureri crunde de masea paraseste cabinetul cu zambetul pe buze multumind.
  • atentia si lucratul delicat fac toata diferenta din lume
  • comunicarea deschisa cu pacientul este esentiala

Numele meu este Marius Teodor si va asteptam la Cabinetul Stomatologic Net Dental din Suceava.

Vezi program lucru

Efectueaza o programare online in cateva secunde

Programare