Profil doctor

Narcisa Tabarcea

Specialitate:Stomatologie Generala, Parodontologie si Dento Alveolara (in curs)
Experienta:5 ani
Departament:
Social Info

Despre mine

Ce faci cu placere si implicare, este menirea ta.

Deci pot spune ca am gasit menirea intr-un fel sau altul. Stomatologia e mai mult decat un loc de munca pentru mine, e un mod direct prin care pot interactiona cu pacientii, un mod prin care le pot influenta pozitiv sanatatea oamenilor cu care iau contact.

Ca in majoritatea din cazuri, incursiumea mea in taramul stomatologiei a inceput de la o varsta relativ frageda. Am absolvit o facultate in domeniu si am fost determinata sa imi fac o afacere. Astfel incat sa-mi pot castiga existenta practic si sa ma pot perfectiona.

Cu putin ajutor de la parintii mei, bani economisiti, cu multa munca si ore peste ore investite, am reusit sa-mi lansez propriul cabinet stomatologic.

De ce propriul cabinet?

Chiar daca sunt perfect constienta de numarul mare de stomatologic din Suceava, unii din ei facand o treaba foarte buna, eram sigura ca deschiderea propriului cabinet imi va permite sa le arat pacientilor care imi trec pragul ca stomatologia ar trebui sa fie o rutina in viata lor si niciodata nu trebuie sa isi faca o programare cu teama sau pentru ca lucrurile sau agravat.

Stomatologia este o unealta pentru a permite oamenilor sa duca o viata normala, sa aiba mai mult succes in viata si sa scape de inhibitii sau disconfort.

Numele meu este Narcisa Tabarcea si va astept cu drag la cabinetul stomatologic Net Dental din Suceava.

 

Vezi program lucru

Efectueaza o programare online in cateva secunde

Programare