rate-dobanda0

Cu cat vietile noastre cotidiene devin mai incarcate de responsabilitati, incepem sa gandim strategic fiecare cheltuiala ce o avem in casa. Astfel ajungem sa neglijam aspect foarte importante ce tin de viata noastra personala, in special sanatatea.
Din acesta privinta omitem sa mai vizitam cabinetul stomatologic pentru a ne rezolva problemele cu dintii.
Echipa Net Dental doreste ca tu sa nu mai faci acest compromis si sa-ti neglijezi sanatatea. Solutia noastra este introducerea unui sistem de rate flexibil pentru nevoile tale.

5 rate fara dobanda si 3% puncte Star

Plateste cu STAR Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de: 5 RATE fara dobanda, pentru orice plata si primesti 3 % inapoi pe card, sub forma de puncte STAR (1 punct STAR= 1 leu)
Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

3 rate fara dobanda

Daca nu aveti un card STAR BT si doriti plata in rate, oferim un contract unde pacientul are posibilitatea sa achite interventia in 3 rate fara dobanda direct la cabinet. Fara proceduri financiare complexe, fara bataie de cap.

Contractul se face pe loc la cabinetul stomatologic, completarea detaliilor fiind relativ rapida.


Efectuati o programare apasand butonul de mai jos